Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

5 krokov ako vybrať jantárové náušnice

Poznáte to. Túžite po nových jantárových náušniciach a na internete ich je toľko, že si jednoducho neviete vybrať. V ponuke sú rôzne typy náušníc a vy neviete z toho množstva nájsť tie pravé. Preto Vám prinášame pomôcku ako na to.

  1. Potrebujete jantárové náušnice na výnimočnú príležitosť, alebo bežný deň? Je to veľmi dôležité, pretože to ovplyvní ďalšie kroky výberu. Ak potrebujete napríklad náušnice doladiť ku konkrétnemu outfitu, nezabúdajte na farbu oblečenia.
  2. Chcete niečo extravagantné alebo skôr decentné? Na túto časť nezabúdajte, pretože aj na bežný deň môžete nosiť výstrednejšie náušnice s jantárom a naopak na ples sa môže hodiť vkusný a pôvabný jemný jantárový šperk.
  3. Na čo ste zvyknutá? Toto je podstatný krok! Túžite po dlhých náušniciach ale doteraz ste vždy nosili len jemné náušnice? Alebo naopak. Ste zástankyňou výstrednejších jantárových šperkov a idete na pracovný pohovor, kde nie sú vhodné? Môžete vykročiť za svojich starých zvykov a skúsiť niečo nové. Ale opatrne, radšej voľte pri dlhých náušniciach kratšiu dĺžku a pri jemných nezachádzajte až do extrémov, aby bolo šperk vidieť. Veď na to náušnice sú, aby zvýraznili ženskú krásu.
  4. Akú máte postavu? Ste vysoká alebo nižšej postavy? Vaša postava je veľmi dôležitá pri výbere náušníc. Ženy s vysokou postavou si môžu dovoliť extra dlhé náušnice, ktoré zvýraznia ich postavu. Samozrejme, že majú výhodu, pretože im pristanú aj minimalistické šperky a jemné náušnice. Kto má nižšiu postavu je dobré prehodnotiť extrémne dĺžky náušníc, ale klasické dlhé náušnice určite nebudú na zahodenie. Môžu dokonca opticky predĺžiť krk a tým urobiť dojem vyššej postavy.
  5. Akú máte farbu vlasov? Tu by si mali dať pozor ženy s blond vlasmi. Svetlé odtiene jantárových náušníc ako sú strieborné náušnice s mliečnym alebo žltým jantárom nebudú pri Vašej farbe vlasov vynikať. Naopak, ak siahnete po višňovom, koňakovom a zelenom jantári dosiahnete výrazný efekt, ktorý rozjasní tvár a dodá šarm. Brunetky si zasa môžu dovoliť žiarivý žltý jantár alebo jemný mliečny.

Ak ste si odpovedali na predchádzajúce otázky, určite sa Vám náušnice budú ľahšie vyberať. Platí to aj, ak chcete náušnice kúpiť ako darček. Prehodnoťte všetky otázky v smere k budúcej majiteľke náušníc. Oplatí Vám to radosťou z darovaného šperku.