Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

O nás

AKTUÁLNE INFORMÁCIE

Aktuálne – Vernosť sa oplatí!

Celý MAREC prebieha AKCIA 20% ZĽAVA na celý nákup. Zľava 20% platí pre každého zákazníka.

Registrovaný zákazník navyše nakupuje celý MAREC so zľavou 25%, pretože u nás odmeňujeme verných.

Registrovaný zákazník má u nás navyše ZĽAVU 5% počas celej doby registrácie na všetko. Registrovať sa môžete v časti MOJE KONTO na hlavnej stránke. Pred nákupom je potrebné sa prihlásiť v časti MOJE KONTO. Zľava 20% neplatí na tovar na objednávku ako sú jantárové lampy.

Tovar máme skladom, pripravený na expedovanie.

Prajeme príjemné nákupy.

Naša cestovateľská záľuba po severe Európy nás priviedla k samotnému jantáru.

Tento vzácny polodrahokam nás natoľko očaril, že ho od roku 2016 dovážame na Slovensko. Keďže originálnosť jantáru spočíva v jeho rôznorodej farebnosti, vzácneho obsahu a štruktúry, je ideálny ako vzácny kameň v šperkárstve, unikátny a drahý prírodný komponent používaný v bytových doplnkoch s trvalou hodnotou. 

Každoročne sa zúčastňujeme medzinárodnej výstavy, kde pre Vás vyberáme tie najkrajšie a vzácne kúsky s dôrazom na kvalitu a detail. Fascinuje nás sledovať, čo dokážu vytvoriť ruky umelcov s jantárom.

Naše šperky a ostatné výrobky nenakupujeme z veľkých fabrík, ale z malých rodinných firiem, kde sa spracovávanie jantáru odovzdáva z generácie na generáciu. Preto je kvalita a originálnosť nášho tovaru zaručená precíznym spracovaním s citom pre detail.
Naši dodávatelia vlastnia certifikáty o používaní pravého jantáru vydávané Medzinárodnou asociáciou AMBER sídliacou v meste Gdaňsk. Takže, ak si zakúpite tovar od nás, máte záruku, že ste sa stali majiteľmi pravého prírodného polodrahokamu.

Snažíme sa ku každému zákazníkovi pristupovať osobitne, pretože každý sme iný a máme svoje nároky. Nie je problém akékoľvek otázky ohľadom tovaru s nami prekonzultovať.
Všetok tovar máme skladom a dávame si záležať, aby ste svoj tovar, ak je to možné, dostali hneď na druhý deň.
Chcete darčekové balenie? Žiadny problém! Množstvo šperkov Vám zadarmo zabalíme do darčekových krabičiek a vy budete mať svoj darček pripravený na darovanie už po prevzatí od prepravcu.

Niekedy sa môže stať, že Vám nesadne veľkosť prsteňa alebo iného šperku. V takom prípade nájdeme riešenie veľmi rýchlo a spoľahlivo.

Originálne šperky a skvosty v podobe handmade výrobkoch, či vzácne kamene jantáru ukrývajú v sebe históriu a hodnotu prírody starú niekoľko miliónov rokov, ktorú môžete spoznať aj vy. My ju už poznáme a radi Vám ju ukážeme. Nechajte sa sprevádzať naším obchodom a načrite z noblesy a výnimočnosti tohoto jedinečného polodrahokamu.