Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Jantárové brošne

Módne, elegantné a štýlové. Také sú brošne.

Každý outfit získa nový šmrnc. Stačí si na blúzku, či sako pripnúť zaujímavú brošňu a váš look ihneď získa nečakaný lesk.

Brošne sa používali už v dobe bronzu. Vtedy však neplnili svoju úlohu šperku v akej ich poznáme dnes. Slúžili skôr ako spona na zapínanie odevov. Až v neskoršej dobe sa brošne začali používať ako šperky. Vyrábali sa zvyčajne zo zlata alebo striebra. Každý zlatník si dal záležať na tom, aby brošňu ozdobil drahým a vzácnym kameňom.

Brošne v súčasnej dobe používajú ženy aj muži. Sú tzv. unisex brošne, ktoré sú vhodné pre pánov aj dámy. Do tejto kategórie sa radia hlavne muzikálne brošne. Sú to jantárové brošne v dizajne gitary, huslí, nôt, či husľových kľúčov.

Ďalšou kategóriou sú kvetinové brošne. Tie sú úplne TOP. Kvety ženy milujú. Brošňa v dizajne kvetiny, alebo len s jemným floristickým dekorom má svoju neopakovateľnú charizmu. Ak si pripnú krásnu kvetinovú brošňu s jantárom na jednofarebné sako, dodajú svojmu outfitu rafinovanú gráciu.

Brošne, ktoré musíme spomenúť sú jednoznačne umelecké jantárové diela. Sú to kúsky, ktoré sú zvyčajne neopakovateľné a umelci si na nich dávajú mimoriadne záležať. Bohato zdobené a dominantné jantárové klenoty. Tie si zvyčajne vyberajú ženy, ktoré majú rady dávku extravagancie a výraznosti. Rady ukážu svetu svoju elegantnú no pútavú brošňu. Každá takáto jantárová brošňa pritiahne zraky okolia a o to predsa pri šperkoch ide. Zažiariť a upútať. V neposlednom rade si urobiť radosť a spríjemniť si jantárom deň.

Ak nemusíte extravaganciu, potom vás upútajú štýlové brošne s dávkou elegancie a vkusu. Tu radíme jantárové brošne geometrických tvarov. Sú mimoriadne IN a obľúbené.

Túto časť ukončíme romantikou. Pretože láska ide aj cez umenie. Brošne v romantickom dizajne boli a vždy budú vyhľadávané a žiadané. V podstate sa tu radia aj kvetinové brošne. Ide o to, aby boli bohato dekorované s vánkom nostalgie.

Takže, ak si chcete vybrať jantárovú brošňu pre seba len tak pre radosť, alebo ako darček, máte určite na výber.