Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Kombinujeme STRIEBRO-ZLATO

V minulosti bola kombinácia zlata a striebra neprijateľná. Prečo? Podľa týchto dvoch kovov sa dal ľahko spoznať spoločenský status človeka. Ľudia nosiaci zlato boli považovaní za bohatších, pretože tento vzácny materiál si nemohol dovoliť len tak hocikto. Dnes je tento zvyk zastaraný. Môžete si nasadiť zlatý a strieborný prsteň s jantárom hneď vedľa seba a budete trendy. V týchto časoch je práve nosenie dvoch drahých kovov veľmi populárne. Odborníci na módu však odporúčajú, vyberať s rozumom a vkusom.

Ako teda kombinovať tieto farebne rozdielne kovy?

DAJTE PREDNOSŤ JEMNOSTI.

Ak skombinujete jemnejšie zlaté šperky napr. minimalistické pozlátené jantárové náušnice so strieborným jantárovým prsteňom, nič nepokazíte. Budete vyzerať vkusne a mlado. Tu musíte dbať na to, aby boli šperky v rovnakom trendy dizajne a jantár v rovnakom farebnom odtieni.

VŠETKO DOKOPY.

Mnoho žien si nie je istých svojim výberom. Našťastie, mnoho značiek začalo vyrábať šperky, tvorené z oboch kovov naraz. Ako taký strieborný náhrdelník s pozláteným prvkom a navyše s jantárom, inak mimoriadne štýlový klenot, ktorý by nemal chýbať v žiadnej šperkovnici modernej ženy. Ak svoj výber prenecháte obchodu alebo značke ako je napr. REBLAN, môžete si byť istý dobrým výberom kombinovaných šperkov.

KOMBINUJTE S INÝM MATERIÁLOM.

Môže sa zdať, že už prevedenie zlata a striebra dokopy je príliš. No nie je to tak! Tieto materiály možno kombinovať s rôznymi kamienkami ako je napríklad jantár, ametyst či tyrkys.

Už sa nemusíte báť, že budete faux pas. Stačí vyberať s rozumom a štipkou estetiky.