Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Limitovaná kolekcia MARION

Objavte limitovanú kolekciu strieborných šperkov s baltickým jantárom MARION. Vystúpte z tieňa všednosti a vyskúšajte nový trend jantárových šperkov MARION.

Strieborné šperky z kolekcie MARION prinášajú nespútanú krásu spojenú s naturálnym živlom. Šperky MARION prebudia zmysly a dodajú neskrotnú gráciu. Inšpirované bohatstvom a tajomnosťou našej prírody. Úžasne zvýraznia osobnosť a výnimočnosť ženy.

Jantárové šperky z kolekcie MARION sú v módnom dizajne z tepaného striebra so zaujímavým dekorom. Každý šperk je precízne tvorený s priznanou povrchovou štruktúrou v naturálnom prevedení. Presne kopíruje povrch dreva, lístia či kôry stromu. Zo zadnej strany majú hladký a príjemný povrch, vďaka ktorému je ich nosenie mimoriadne komfortné.

Dominantou každého šperku je jantár v obľúbenom koňakovom alebo vzácnom žltom odtieni. Baltický jantár uprostred zaujímavého tepaného dekoru krásne vyniká a púta pozornosť. Jantár je v tesnom objatí striebra a mierne vyčnieva, aby sa dokonale zvýraznila jeho unikátnosť.

Je to limitovaná kolekcia, takže nenájdete dva rovnaké kusy. Každý je originálny a výnimočný. Jantárové šperky v tomto neskrotnom dizajne pochádzajú z malej rodinnej dielne zlatníkov s dlhoročnou tradíciou. Prešli rukami umelca s citom pre detail a unikátnosť.

Ak túžite po impozantnom šperku v módnom dizajne s vánkom nespútaného živla, tak toto je tá pravá kolekcia pre vás.