Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Náramky, ktoré prezradia o Vás veľa

Tento jedinečný šperk povie o majiteľovi viac, ako by ste si mysleli. Prezradí jeho štýl, osobnosť, cieľavedomosť a v neposlednom rade aj cit pre krásu.

Náramok je šperk mimoriadne viditeľný, pretože ruky sú počas dňa neustále v pohybe. V pohybe a na očiach okolia je teda aj šperk, ktorý je na ruke a tým je krásny a štýlový náramok. Náramkom môžeme povedať naozaj veľa. Mám vkus, som nezávislý/á, som romantik/cká atď. Podľa toho, aký náramok si dáme na ruku, môžu v nás ostatní ľudia čítať. Niekto nosí náramok proti urieknutiu, tým dáva najavo aj istý strach z iných ľudí. Obavy, že sa niekomu nebude páčiť a zapraje mu niečo zlé. Náramok však je a ostane len šperkom, ktorý zdobí svojho majiteľa. Je už len na samotnom majiteľovi šperku, čo chce dať najavo svojím klenotom.

Samozrejme, že musíme brať do úvahy príležitosť na akú chceme šperky vziať. Výnimočné udalosti a sviatočné dni si vyžadujú aj jedinečné a náročnejšie napríklad jantárové šperky. Tým dávame najavo aj dôležitosť a vážnosť udalosti. Vhodné sú handmade vzácne šperky a klenoty s drahými kameňmi v zaujímavom dizajne. Naopak bežný deň nám môžu robiť radosť náramky jednoduchšie no o nič nezaostávajúce za tými vzácnejšími. Jednoduchšie neznamená škaredé ani lacné. Často sú na oko jednoduché šperky cenovo náročnejšie a zložitejšie. Náramok je dôležité zladiť s celým outfitom, aby dokonale vynikol ale zároveň nerušil celkový dojem. Netreba sa báť výrazných farieb a experimentovať. Náramky s jantárom sú krásne vďaka farebnosti polodrahokamu a zaujímavé dizajnom. Umelci v práci s jantárom každý rok vytvárajú nové kolekcie, ktoré dávajú vyniknúť nádhere, ktorú ponúka prírodný jantár. Koňakový a zelený odtieň je ideálny k teplým, zemitým outfitom.

Avšak vzácny žltý odtieň jantáru je vhodný k veľkému množstvu outfitov, pretože žltá je intenzívna, žiarivá a výrazná, ktorú ľudia vnímajú ako veľmi pozitívnu a príjemnú farbu. Perfektne rozjasní a dodá iskru. Ak si zvolíte červenú, môže byť trochu provokujúca, rafinovaná ale aj romantická zároveň. Je dôležité vyberať s citom.

Poviete si, no dobre, a čo mužské náramky. Muži sú silní, od prírody ochrancovia a lovci a taký by mal byť aj ich náramok. Výrazný, prejavujúci silu a mužnosť. Môžu použiť aj výrazné farby ale vždy v kombinácií s tmavým, tajomným odtieňom. Ten dodá ich šperku tú pravú rafinovanosť a osobitý mužský šarm.

Vždy však je dôležité pamätať na to, aby ste sa so svojím náramkom cítili príjemne a komfortne.