Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Nastaviteľné jantárové prstene – nemôžete sa zmýliť

Chcete obdarovať milovanú osobu a kúpiť jej jantárový prsteň. Netušíte však veľkosť prsteňa a tak sa vzdáte svojho plánu. Nemusíte! Máme pre Vás riešenie. Prichádzajú na rad úžasné nastaviteľné prstene s jantárom! Tajomstvo týchto mimoriadnych prsteňov je v ich prispôsobivej veľkosti. Obruč takýchto prsteňov je v určitom bode prerušená. To umožňuje, že jantárový šperk je flexibilný a prispôsobí sa prstu majiteľa. Každý prsteň má pohyblivú veľkosť v určitom rozmedzí a vy sa tak už nemôžete zmýliť vo výbere veľkosti prsteňa.
Tieto špeciálne jantárové prstene ničím nezaostávajú za klasickými. Na trhu je dokonca niekoľko typov takýchto prsteňov. Pri niektorých je obruč šperku prerušená pri kameni, tak aby bola viditeľná, ale zároveň nenarúšala noblesný efekt prsteňa. Iné prstene majú obruč prerušenú na spodnej strane šperku, takže vaše tajomstvo ostane dobre ukryté.
Tieto jedinečné prstene ocení aj každý, kto má hrubšie kĺby na prstoch ruky. Tie môžu neraz robiť problém pri navliekaní prsteňa na prst. Nastaviteľný prsteň sa však prispôsobí šírke kĺbu aj prsta.
Nastaviteľné prstene vyrábajú umelci v nespočetnej variácií dizajnov a farieb. Jeden dominantný jantár, alebo viacero kameňov v jednom šperku? Honosný, či minimalistický prsteň? Zamerajte sa na to, pre koho a na akú príležitosť bude šperk určený. Dôležité je vyberať s láskou. Veď na to šperky sú. Aby sa darovali a nosili z lásky.