Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

AMBERWOOD

Prinášame na trh novú Kolekciu AMBERWOOD, ktorej šperky prešli rukami umelca s citom pre detail a kvalitu.

Na počiatku to bola láska k drevu. Jeho naturálny vzhľad, vôňa a neskutočné množstvo možností spracovania primäli umelca k tvorbe originálnych šperkov. Na tejto dlhej ceste došlo k objaveniu starého duba datovaného až na niekoľko tisíc rokov. Úžasná zrelosť dreva a tmavý odtieň sa dokonale hodili ku kombinácií s jantárom. Jantár ťažený v oblastiach Baltického mora má tú istú tzv. „CHUŤ“ Baltiku ako starý dub. Skombinovať drevo a jantár dokáže len úzka škála umelcov. Výrobca kolekcie AMBERWOOD miluje drevo. Jeho láska k drevu je v šperkoch cítiť každým detailom. Kúsok po kúsku vytvára nové originálne jantárové šperky, ktoré svojím dizajnom si získavajú srdcia milióny žien a mužov po celom svete.

Na tvorbe dreveného šperku s jantárom strávi hodiny. Opracovanie dreva je náročné a zdĺhavé. Tvorba si žiada dávku lásky a citu. Každý drevený prívesok aj náušnice s jantárom rozprávajú príbeh, ktorý môžete spoznať aj vy. Drevené šperky majú osadený jantár v dokonalej súhre s drevom. Jantár kopíruje drevené línie a úžasne ich dopĺňa. Aby jantárové šperky dostali tú pravú gráciu nosičom je striebro. V poslednom čase využíva umelec aj pozlátené striebro, ktoré svojím zlatým leskom rozjasňuje jantár a impozantne ho zvýrazňuje.

Vánok prírody a jej bohatstva nájdete v týchto jedinečných jantárových šperkoch. Vek tmavého dreva – DUB ČIERNY, použitého pri výrobe drevených šperkov je 1400–2600 rokov a samotný jantár je starý niekoľko miliónov rokov. Preto sú šperky z Kolekcie AMBERWOOD veľmi vzácne a ojedinelé. Ak chcete mať výnimočný klenot pochádzajúci z prírody a zároveň v modernom dizajne, tak tieto jantárové šperky sú práve pre Vás.

K informáciám datovaniu dreva môžete nahliadnuť na našej stránke Certifikáty