Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Objavte kolekciu BELLEZZA

Unikátna kolekcia BELLEZZA, ktorej výnimočné kúsky na Slovenskom trhu prinášame exkluzívne len v našom obchode REBLAN, očarí svojím dizajnom a exkluzivitou.

Ručná práca inšpirovaná tajomstvom prírodnej krásy vytvorila dokonalé a hodnotné klenoty. Sú to vzácne skvosty s prírodnými kameňmi v jedinečnom prevedení, pochádzajúcom z rúk kreatívnych umelcov. Na vznešenom a precízne vypracovanom dizajne strieborných šperkov si dali umelci obzvlášť záležať. Zaujímavý strieborný dekor vkusne obopína dominantný kameň a excelentne ho zvýrazňuje.

Šperkom dominujú prírodné kamene ako je tajomný jantár, blankytný tyrkys, fialový ametyst, či fosílna palma. Nechýba ani skvost v podobe krásneho zelenkavého Labradoritu alebo ružového RUŽENÍNU.

Tieto výnimočné šperky sa predávajú exkluzívne po jednom kuse, pretože ide vždy o originálny a vzácny klenot, ktorý je neopakovateľný. Prírodné kamene sú výnimočné svojím krásnym zafarbením a jedinečnou naturálnou štruktúrou. Umelci pracovali s citom a dôrazom na to, aby bola kameňom ponechaná ich naturálna štruktúra a farebnosť.

Šperk z exkluzívnej kolekcie BELLEZZA bude obdivuhodným a honosným doplnkom každej ženy. Krása prírody v podobe šperku s nevšednou gráciou a pôvabom očarí a nadchne aj jej najnáročnejších obdivovateľov. OBJAVUJTE

„Šperky sú odrazom krásy ich majiteľa“. /neznámy autor/