Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

#spolutozvládneme HRA OMAĽOVÁNKA, HRA HÚSENIČKA

Nemáte doma tlačiareň a omaľovánky sa minuli. Čo s tým? Rýchla a jednoduchá pomoc. Ukážeme Vám ako si vyrobiť veľmi kreatívnu omaľovánku nielen pre deti.

HRA OMAĽOVÁNKA

Budete potrebovať čistý papier, fixu alebo ceruzu a farbičky. Na papier si fixkou urobíte nepravidelné čiary akoby ste ho chceli len tak počmárať. Musíte zaplniť celý papier, aby omaľovánka po vyfarbení mala želaný efekt. Vznikne Vám krásny obrazec z rôznych menších a väčších tvarov. Tie postupne vyfarbíte rôznymi motívmi. Čím budete kreatívnejší a motívy budú rôznorodejšie, tým bude omaľovánka krajšia.

HRA HÚSENIČKA

Jednoduchá ale veľmi kreatívna hra pre deti, ktorú si s pomocou rodičov urobia podľa svojich predstáv. Budete potrebovať čistý papier, môže byť tvrdší, fixu, farbičky, gombíky podľa počtu hráčov a jednu hraciu kocku. Na papier nakreslite tučnú húsenicu s hlavou, ktorá bude cieľom hry. Veľkosťou musí zaplniť celý papier. Telo húseničky rozdelíte na menšie články. Jednotlivé články si deti vyfarbia podľa toho aký motív hry majú najradšej. Chlapci si môžu zvoliť napr. cestu po tajomnom lese a dievčatá cestičku po rozkvitnutej lúke. Začínate od chvosta húseničky až po jej hlavu, ktorá je cieľom. Táto hra je dokonalá v tom, že pri jej kreslení si deti hneď vymýšľajú pravidlá hry. Na cestičke nezabudnúť nakresliť potôčik, ktorý budú musieť preskočiť a postúpia o dve políčka, most, ktorý ich zdrží dve kolá, alebo oheň, pre ktorý sa budú musieť vrátiť o tri políčka naspäť. Ako panáčiky pri hre Vám poslúžia akékoľvek gombíky, najlepšie rôznej veľkosti a farieb. Vymyslieť si vlastnú hru je zábava, tak hravo do toho.