Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Športujme v lete s jantárom

Byť aktívny aj v lete na slnku je fajn. No prináša to sebou niekedy neželané spálenie od slnka, podráždenú a červenú pokožku. Tomu sa môžete vyhnúť dôslednou starostlivosťou o svoju pokožku už doma či pri športe.

Vaša pokožka je v lete vystavená slnečnému žiareniu, ktoré spôsobuje starnutie a oslabovanie pokožky. Preto je mimoriadne dôležité pred športovaním myslieť na ošetrenie a dostatočne ju chrániť.

Prinášame vám rad Jantárovej kozmetiky s extraktom z jantáru s vysokou UV ochranou 50+. Je to spojenie jemnosti, starostlivosti a príjemnej vône.

Jantar SUN je inovatívna 100% vegánska ochrana pred slnečným žiarením a zároveň jedinečná jantárová starostlivosť o pokožku. Jemné opaľovacie mlieko s jantárom sa nanáša úplne jednoducho nastriekaním priamo na pokožku, čo umožňuje jeho nanášanie aj pri športe. Rýchlo sa vstrebáva a navyše príjemne vonia.

Opaľovacie mlieko s jantárom je vodoodolné, takže kúpanie s ním bude zábavou.

Jantárová esencia – simuluje opravné mechanizmy v pokožke, upravuje ju a obnovuje jej vitalitu. Soli PCA – udržujú správnu úroveň hydratácie pokožky. Buriti olej – vyhladzuje a zjemňuje pokožku a dodáva jej krásny odtieň opálenia.

Vysoký stupeň ochrany zanechá vašu pokožku chránenú a v bezpečí. Vy sa tak môžete venovať športu, alebo len tak vychutnávať si pobyt na slnku a prijímať Vitamín D, ktorý je mimoriadne dôležitý.