Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Vianočný darček pre ženu

Vybrať vhodný darček pre ženu je niekedy neuveriteľne ťažké. Chceme ju potešiť, prekvapiť ale zároveň podarovať dar, ktorý sa jej bude páčiť. Najhorší darček je veľký a nepraktický. Šperk každú ženu zaujme a poteší, pretože každá žena má v sebe kúsok malého dievčatka, ktoré sa chce páčiť.

Prekvapte ju

Prekvapiť ženu môžete napríklad darovaním jantárových náušníc. Všimnite si, aký typ náušníc zvyčajne nosí a kúpte jej podobný. Bude určite rada, že ich môže vymeniť za nové a navyše s nádherným jantárom. Ak ich skombinujete s príveskom bude mať zároveň krásny jantárový set, ktorý môže využiť podľa jeho typu na bežný alebo výnimočný deň.

Darujte výnimočnosť

Naozaj úžasným darčekom pre ženu je jagavý a výrazný jantárový náramok. Ten bude zdobiť jej ruku impozantným spôsobom, ktorý upúta okolie a rozožiari celú jej osobnosť. Dbajte na farbu, ktorú má najradšej. Ak preferuje zemité tóny siahnite po koňakovom alebo zelenom odtieni jantáru. Sú ženy, ktoré majú rady farebnosť a iskru. Takú ženu potešíte zaujímavým farebným náramkom v odtieňoch žltej, višňovej, či jasnej koňakovej farbe.

Urobte jej radosť

Darovať radosť je to najkrajšie. Ruku na srdce, ktorá by sa nepotešila krásnemu prsteňu. Podarovať prsteň, tak to chce dokonale poznanie ženy, ktorú chcete obdarovať. Je potrebné zistiť veľkosť prsteňa. Vybrať taký, ktorý sa páči vám, ale myslieť na to, ako by sa naň pozerala obdarovaná žena. Ak neviete veľkosť, nevadí. Na trhu sú aj tzv. nastaviteľné jantárové prstene, ktorých obruč je mierne pohyblivá a prispôsobivá.

Vyčarte úsmev

Ste v koncoch lebo žena, ktorej sa chystáte kúpiť darček nenosí šperky? Nelámte si hlavu. Úplne spokojne jej môžete podarovať zaujímavú jantárovú dekoráciu. Ženy od prirodzenosti chcú skrášľovať nielen seba ale aj svoje okolie. Preto vhodne vybranou dekoráciou potešíte jej srdce a vyčaríte úsmev. Ak má rada sviečky a svetielka, tak vzácny jantárový svietnik určite bude tým pravým darčekom pre ňu. Aj netradičný jantárový anjel bude perfektným darčekom pre ženu na Vianoce.

Či už podarujete šperky alebo dekoráciu, vždy to robte s láskou, lebo len tá prináša radosť a pokoj.