Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Zima s jantárovým prsteňom

Otázka nosenia prsteňov v chladných mesiacoch je dilemou pre mnoho žien a mužov. Niekto by mohol povedať, že sú našou súčasťou a život bez nich by bol nudný. No zima so svojím chladným počasím prináša aj obmedzenia a tie majú svoje pomenovanie. Sú to rukavice. Prečo práve tie by mali robiť problém pri jantárových prsteňoch? Nemusia, ale môžu.

Prezradíme vám, ako sa aj v zime nemusíte vzdať svojho obľúbeného jantárového šperku.

Vždy ide o správne načasovanie. V tomto prípade prsteňov s jantárom je ich dizajn. Mali by ste naň myslieť, keď chcete nosiť jantárový prsteň vonku, kde je v zime veľká pravdepodobnosť nasadenia si rukavíc. Keďže rukavice kopírujú naše ruky tak majú trošku obmedzenú flexibilitu, čo sa týka ich natiahnutia. Obzvlášť zaujímavá situácia môže nastať, ak by ste si chceli dať kožené rukavice na ruku, kde by bol honosný prsteň s výrazným jantárom. Tak potom čo? Nenatiahnuť si rukavice a riskovať zimu, alebo dať vzácny šperk dole a radosť je preč.

Nič z toho nemusí nastať, ak budete myslieť na to skôr. V zime si zabezpečte škálu jantárových prsteňov s menším očkom a jednoduchším dizajnom. Tie sa pohodlne ukryjú vo vašich rukaviciach a vy po ich stiahnutí sa môžete pýšiť krásnou rukou s gracióznym šperkom. Predsa len každá žena túži po šperku a zima vám v tom nesmie brániť.