Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

#zostaňdoma, alebo ako zabaviť deti

Tento čas je výnimočný. Čím? Sme doma a máme aj napriek všetkému čas na naše ratolesti. Ale čo s tým? Pár dní doma je fajn, ale každým dňom sa nuda viac a viac zväčšuje. Prinášame zopár kreatívnych nápadov ako zabaviť deti.

Netreba veľa. Stačí niekoľko kamienkov, lepidlo, farby alebo farbičky. Nazbierajte si v prírode pekné kamienky, ktoré po príchode domov dôkladne umyjete. Farby má snáď každý, kto má doma deti a lepidlo tiež. Spolu s deťmi si poukladajte kamienky na podložku, najprv namaľujte celý kamienok jednou farbou, ktorú necháte uschnúť. Po zaschnutí môžete pokračovať akýmkoľvek motívom, či už je to zvieratko, kvetinka, alebo hmyz. Nakresliť si tak môžete rôzne druhy zvierat a hmyzu. Deti sa nielen že zabavia ale aj naučia narábať s farbami a určite aj viac o zvieratkách.

Ak nechcete farbiť, je tu aj iná alternatíva bez farieb. Nazbierajte si menšie kamienky, ktoré budete lepiť do rôznych obrazcov. Okrem kamienkov budete potrebovať tvrdší papier, ceruzu a lepidlo. Na papier si ceruzou predkreslite motív, ktorý chcete vykladať kamienkami. Na ukážke je slniečko. Po líniách ceruzy prejdete tuhým lepidlom viackrát a môžete ukladať kamienky. Kamene ukladajte plochou stranou k papieru a jemne ich pritlačte a podržte.

Ak chcete viac farieb, najprv papier pokreslite farebne spolu s deťmi pekným motívom a obrázok jednoducho ozdobíte kamienkami.

Takto si s deťmi vyrobíte veľa krásnych obrázkov a deti využijú čas doma mimoriadne kreatívne. Veľa pekných obrázkov a trpezlivosti pri tvorení želá TÍM REBLAN.